Logeion-Workshop-2020

Workshop Business Intelligence & Medialogica

Deze workshop is een initiatief van Logeion in nauwe samenwerking met SRM.

In deze workshop gaat Sirous Kavehercy (Tripylon Media) in op de actuele ontwikkelingen op het gebied van online communicatie, Artificial Intelligence en big data analytics. Je krijgt inzicht in de rol van algoritmen en (social) medialogica in communicatie en de gevolgen voor organisatie, mens en maatschappij. Daarnaast krijg je handvatten om Business Intelligence strategisch voor communicatie in te zetten om waarde te creëren met data en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Communicatieprofessionals krijgen steeds meer te maken met Big Data, Artificial Intelligence, algoritmen en sociale netwerken. Social media, fake news en influencers bepalen in toenemende mate wat relevant is. Traditionele media communiceren nieuws dat online #trending is. Ons surf- en zoekgedrag, wie we volgen en wie we liken, beïnvloedt onze sociale interactie met en perceptie van de wereld om ons heen.

Voor organisaties en communicatieteams is het daarom belangrijker dan ooit om datagedreven te werken en Business Intelligence als een strategisch instrument in te zetten. Door verschillende databronnen binnen en buiten de organisatie met elkaar te combineren, te analyseren en te monitoren, kan het communicatiemanagement de organisatie toegang bieden tot waardevolle inzichten over hun stakeholders. Daardoor wordt de communicatie relevanter en effectiever.

Programma

  • 14:00 – 14:45 Deel 1 : Medialogica & dataficatie van communicatie
  • 14:45 – 15:15 Pauze
  • 15:15 – 16:00 Deel 2 : Business Intelligence strategie
De toekomst van de marketeer, SRM2020 - SRM - De toekomst van de marketeer-banner2020 NCOI Testimonial Sirous Kavehercy -bannerTestimonial Sirous Kavehercy, NCOI