Digitale toekomst voor financials

Digitale toekomst voor financials

Hoe blijf je als financiële professional relevant wanneer robots je taken overnemen?

De digitalisering laat de financiële sector niet onberoerd. Hoe kunnen organisaties en financials daarop inspelen? Big Data is uitgegroeid tot een krachtig instrument voor organisaties. Digitale technologieen als sociale media, mobiel, cloud, blockchain, AI en Internet of Things en Internet of Behaviors hebben grote impact op de business model van nagenoeg alle organisaties. Hierdoor staat vaak Customer Journey centraal en niet producten of diensten. Wat is de rol van financials in deze transformatie? Deze sessie gaat over hoe je je het beste kunt voorbereiden op het dynamische landschap van technologie en finance?

In deze sessie gaan we op een interactieve wijze in op deze vraagstukken, ontwikkelingen en kansen die de digitale transformatie met zich meebrengt.

  1. Wat zijn de mogelijkheden van Business Intelligence en Big Data binnen organisaties?
  2. Waarom is Customer Journey belangrijk voor financiële professionals?
  3. Hoe kunnen Robotisering, AI en Advanced Analytics jou een strategische sparringspartner maken voor de directie?
  4. Hoe kun je bedrijfsprocessen inzichtelijk maken, analyseren en optimaliseren met Process Mining?

Na afloop van deze sessie weet je hoe je als financiële professional data en technologie kunt gebruiken om je bedrijfsstrategie vorm te geven en je rol toekomstbestendig te maken.

Digitale toekomst voor financials

Business Intelligence voor communicatieprofessionalsWorkshop Business Intelligence voor communicatieprofessionals2022 - Logeion - De invloed van cultuur op communicatie - Sirous Kavehercy -bannerIntercultural Communication – Interview Logeion