Tripylon Media On BNR, Business News Radio

Op woensdag 19 september jl. presenteerde Sirous Kavehercy het concept van So Me Events tijdens een bijeenkomst van de BNR Business Club, thema “Wat staat ondernemend Nederland te wachten na de verkiezingen?”.

Tijdens deze presentatie en de daaropvolgende vraag- en antwoordsessie werd er ingegaan op hoe evenementen relevanter en doelgerichter kunnen worden door crowdsourcing- en gamingconcepten om bezoekers te betrekken bij het samenstellen van het event.

Bij deze bijeenkomst waren Hans Biesheuvel, voorzitter van ondernemerslobby MKB-Nederland en Michiel Muller, serial ondernemer en investeerder, bekend van pechhulp Route Mobiel en tankstation Tango beiden aanwezig in het gezelschap van 70 leden van de BNR Business Club.

Sirous kreeg 1 minuut de tijd om het concept van So Me toe te lichten aan het publiek. Uit de pitches die deze middag werden gehouden, werd So Me als beste concept gekozen! De volgende dag was Sirous te gast bij BNR Zakendoen met..

 

 

———————————————

Interview Bij BNR Zakendoen Met…

Op donderdag 20 september jl. vond het OndernemersCongres plaats in Apeldoorn. Tijdens het congres gaf Sirous een live interview over So Me Events aan Paul Laseur en Ben van den Berg van BNR Radio in hun programma BNR Zakendoen met, het zakelijk actualiteitenprogramma van BNR Nieuwsradio.

Heb je de uitzending gemist? Klik hier om hem alsnog te beluisteren.

No Comments

Leave a Reply

The History Of Advertising [infographic]The New Relevant – Advertising & Digital Media- Media Hungary