Dutch-Marketing-Awards-2020-Sirous Kavehercy

Dutch Marketing Awards 2020 – De Toekomst van de Marketeer

De marketeer van nu is over 10 jaar niet meer relevant!

Digitale ontwikkelingen van de afgelopen decennia hebben invloed op alle lagen van organisaties:

  • In de laatste 100 jaar konden organisaties door middel van marketing zorgen voor verandering in consumentengedrag. Anno 2020 is het precies andersom: het veranderende consumentengedrag zet organisaties onder druk en transformeert het marketingvak.
  • Door digitalisering en globalisering hebben organisaties te maken met concurrenten en consumenten uit alle hoeken van de wereld en one-size-fits-all strategieën werken niet meer.
  • Inmiddels bestaat marketing uit tientallen specialisaties en wordt het gedreven door technische innovaties die elkaar in rap tempo opvolgen. Ze worden bedacht door partijen die – in tegenstelling tot marketeers – niet met politiek, cultuur, maatschappij en ethiek rekening hoeven te houden. En zeker niet met de consument.

Welke gevolgen heeft dit allemaal voor de marketeers? Hoe ziet hun toekomst eruit? Wat moeten zij leren en doen om relevant te blijven?

De marketeer zal zichzelf de komende jaren opnieuw moeten uitvinden en laten zien dat digitale transformatie zijn of haar rol juist veel nieuwe kansen biedt. Zowel aan bedrijven als aan consumenten.

In deze sessie gaan we in op de vraagstukken, ontwikkelingen en kansen die de digitale transformatie met zich meebrengt. We leggen de basis voor jouw verhaal als marketeer. Want alleen met een goed verhaal blijf je relevant, ook over 10 jaar.

Ga naar de website van de Dutch Marketing Awards 2020

Digitale Transformatie – Nederlandse Vereniging voor HR ProfessionalsNederlandse Vereniging voor HR Professionals - Digitale Transformatie - SRM Sirous KavehercyNIMA Marketing Week 2020 - Sirous KavehercyNIMA Marketing Week 2020 – De Toekomst van de Marketeer