NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy

NIMA Marketing Week 2020 – De Toekomst van de Marketeer

De marketeer verliest relevantie!

Marketing is een synoniem geworden voor nieuwe technologieën, de mens is gereduceerd tot een databron voor technologie en aandacht voor diversiteit en cultuur is ver te zoeken. Dat waren enkele punten waar ik over sprak in mijn presentatie over de toekomst van de marketeer tijdens de NIMA Marketing Week 2020 met SRM.

Om relevant te blijven moeten marketeers in control zijn over hun eigen toekomst en een nieuwe mindset ontwikkelen gebaseerd op morele verantwoordelijkheid, integrale samenwerking in de organisatie en een centrale plek voor diversiteit en cultuur in hun strategie.

In het Nederlands:

 

Ga naar de website van de NIMA Marketing Week 2020

Foto’s: © BBP Media / Dwain Olsem

NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy - 3
NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy - 2
NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy - 1

 

Dutch Marketing Awards 2020 – De Toekomst van de MarketeerDutch-Marketing-Awards-2020-Sirous KavehercyLogeion-Workshop-2020Workshop Business Intelligence & Medialogica