NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy

NIMA Marketing Week 2020 – De Toekomst van de Marketeer

The marketer is losing relevance!

Marketing has become synonymous with new technologies, people have been reduced to a data source for technology and focus on diversity and culture is hard to find. Those were some of the points that I spoke about in my presentation about the future of the marketer during NIMA Marketing Week 2020 with SRM.

To remain relevant, marketers must be in control of their own future and develop a new mindset based on moral responsibility, integral cooperation in the organization and a central place for diversity and culture in their strategy.

In English:

De marketeer verliest relevantie!

Marketing is een synoniem geworden voor nieuwe technologieën, de mens is gereduceerd tot een databron voor technologie en aandacht voor diversiteit en cultuur is ver te zoeken. Dat waren enkele punten waar ik over sprak in mijn presentatie over de toekomst van de marketeer tijdens de NIMA Marketing Week 2020 met SRM.

Om relevant te blijven moeten marketeers in control zijn over hun eigen toekomst en een nieuwe mindset ontwikkelen gebaseerd op morele verantwoordelijkheid, integrale samenwerking in de organisatie en een centrale plek voor diversiteit en cultuur in hun strategie.

In het Nederlands:

Ga naar de website van de NIMA Marketing Week 2020

Foto’s: © BBP Media / Dwain Olsem

NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy - 3
NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy - 2
NIMA Marketing Week 2020 - Sirous Kavehercy - 1

 

Dutch Marketing Awards 2020 – De Toekomst van de MarketeerDutch-Marketing-Awards-2020-Sirous KavehercyLogeion-Workshop-2020Workshop Business Intelligence & Medialogica