Communicatienetwerk Limburg-Interculturele Communicatie - Sirous Kavehercy

Communicatienetwerk Limburg – Interculturele Communicatie

Het Communicatie Netwerk Limburg heeft genoten van Sirous Kavehercy tijdens het 35 jarig bestaan van ons netwerk. Het thema was ‘wie ben ik, wie zijn wij’. Sirous sloot perfect aan bij dit thema. Op een enthousiaste en interactieve wijze nam Sirous zeventig communicatieprofessionals mee in zijn verhaal over culturele achtergronden en diversiteit, aannames, ken jezelf en ken de ander en over bewustwording van inclusieve communicatie. Belangrijke inhoud voor ons vak! Dank hiervoor, Sirous.

Hélène Bessems, Voorzitter Communicatie Netwerk Limburg

 

Photo’s by: Henry Peters (studiog2)

 

 

Online Workshops in samenwerking met SRM & Logeion2023-SRM-Logeion-Webinar-Workshops-Sirous-KavehercyTech Summit Europe 2023Tech Summit Europe 2023