SRM-Marketing-Break-Podcast-SirousKavehercy

Podcast Cultuur en Marketing: SRM-NIMA Marketing Break

Is het raar of is het anders? Dat is een vraag die je moet stellen wanneer je geconfronteerd wordt met een andere cultuur. Wat voor jou vreemd is, kan voor een ander heel normaal zijn. Als marketeer, moet je hier rekening mee houden als je verschillende doelgroepen wilt bereiken.

In de nieuwste aflevering van Marketing Break, spreekt Karel Zwaan met Sirous Kavehercy, SRM-docent en een expert op het gebied van digitale transformatie, globalisering en (interculturele) communicatie. Vanuit zijn expertise, vertelt Sirous over het belang van bewustwording van onze eigen culturele achtergrond, denkwijze, en de invloed van cultuur in het marketingvak.

Luister mee via je favoriete player:
🎙Spotify: spoti.fi/41QeTrS
🎙Apple Podcasts: apple.co/43ZFIMa

 

Tech Summit Europe 2023Tech Summit Europe 2023Skills Town AI and Diversity & Inclusion - Sirous-KavehercyAI en Diversiteit & Inclusie: symbiose of botsing?